Korzyści z wdrożenia

Przedsiębiorcy decydujący się na certyfikację systemu HACCP otrzymują korzyści polegające przede wszystkim na wyprodukowaniu bezpiecznej żywności, a ponadto zyskują:

  • Zapewnienie spełnienia oczekiwań klientów, dające gwarancję produktu o wysokiej jakości;
  • Podnoszenie świadomości personelu oraz zwiększenie zaangażowania pracowników na wszystkich poziomach organizacyjnych;
  • Możliwość szybkiego oraz bezpiecznego wprowadzania zmian;
  • Szybsze i poprawne prowadzenie kontroli procesów produkcyjnych;
  • Spełnienie wymagań prawa żywnościowego;
  • Obniżenie kosztów działalności.

QA Solutions - Aktualności

IFS Food wersja 8

Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, IFS opublikował w kwietniu 8 wersję standardu IFS Food.

Data: 2023-04-24 Czytaj więcej

FSSC 22000 wersja 6

31 marca 2023 roku Fundacja FSSC opublikowała nową, 6 wersję standardu FSSC 22000.

Data: 2023-04-12 Czytaj więcej

Polityka prywatności Czytaj więcej

Klauzula informacyjna

Zmiany dotyczące przetwarzania danych osobowych, zgodnie z nowo obowiązującym Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679.

Czytaj więcej